02 januari 2008

Nyårsafton

Gott nytt år på er alla vänner!

Vi åkte till Rio restaurangen för att fira in det nya året. Men vilken flopp det blev. Personalen var jättetrötta, maten var inte säskilt bra och inte var det mycket mat heller.

Vilken skillnad från förra året, då vi inte hade en chans att äta i samma takt som maten kom på tallriken.

Så vi åt oss skapligt mätta och pös därifrån så fort vi kunde. Vi hamnade på Purple Haze bistro. Där blev vi bjudna på tårta av ett gäng svenskar. Vi trodde att den ena killen i gänget var en känd svensk skådespelare, men det visade sig senare under kvällen (vi träffade dem igen på ett disco) att visserligen var han både skådespelare och modell men det var inte den vi trodde. Men tårtan var god iallafall.

Hmm, undrar om det är Rafael som sitter därborta?

När tårtan var slut drog vi vidare till Sving för att skråla och skåla in det nya året.Där var det packat med folk, och lagom till att vi hade fått in vad vi beställt började nedräkningen. Sen ville ungdomarna dansa, så det blev Bar blue. Där dansades det sedan till kl.2.30 då både Erika och Malin hade så ont i fötterna så de knappt kunde gå.


I väntan på tolvslaget.

Det dröjde inte länge förrän både Malin och Erika var uppe på scenen på Bar blue och dansade.
En fransman, Fredrik och halva Klas på Bar blue

Johan och Erika. Johan var klart den stiligaste på hela stället.

Malin och Erika

Erika och Marie

Malin och Åsa busar.
På nyårsdagen tog vi det vi det lugnt på förmiddagen. På eftermiddagen åkte vi in och provade balklänningarna igen. Malin var nöjd och tog med sin, Erika ville lägga upp sin lite till så hon hämtade sin dagen efter. Sen blev det lite statsutställningsmuseeum innan det var dags för besökarna att dra sig till tågstationen för att åka till kusten.
Nu är det torsdag och jag har varit på flygplatsen och vinkat av Johan som återvänder till Sverige och sin timmerstuga. I eftermiddag kommer det andra gänget tillbaka ifrån kusten där de har varit i två nätter.
Fick nyss ett sms från dem där de stod att de var på tåget på väg till Beijing, men de hade inga sittplatsbiljetter och resan beräknas ta 5 1/2 timme. Får hoppas att de kan sitta en stund ialla fall.
Fick rapport om att de nu har börjat jobba på Ulvåsa igen. Idag ska de nog sätta i lite fler fönster. På onsdag beräknas köket komma.
God fortsättning på det nya året kram/ Marie

Inga kommentarer: