08 mars 2008

En grå söndag


grått, grått

Efter flera veckors blå himmel och strålande sol (bara några få dagars undantag) så har vi nu haft två dagar med riktigt dålig luft här i Beijing.
Det har blivit vår på allvar nu, det har varit riktigt varmt och gott på eftermiddagarna. Barnen på förskolan har njutit av att inte behöva mössa och vantar. Och vi fröknar har njutit av att vara ute, till skillnad från i vintras där kylan tog sig igenom alla slags kläder.
Idag har det också varit riktigt varmt och skönt trots att solen inte orkade ta sig igenom det grå täcke som fanns i luften.

Snart kan de nog ta av vinterkläderna på träd och buskar. Ska bli trevligt att få det lite grönare.

Vårt bostadsområde, Lane-Bridge

Både Pär och jag är ordentligt förkylda, men det hör väl våren till.

Pär har varit på konferens i Houston hela veckan och kommer hem i eftermiddag. Ikväll ska vi ut med några vänner och äta Japanskt, det ska bli trevligt.
Annars har jag mest suttit inne och kurat, pblicerat nya bilder på skolans hemsida och ritat ett första förslag på hur man skulle kunna inreda förskoledelen i vår nya svenska skola. Vet inte om jag sagt det, men skolan är tvungen att flytta eftersom den inte klarade brandinspektionen som gjordes i samband med de utbyggnadsplaner som vi har. Vi hoppas att kontraktet snart kan vara påskrivit och att man kan köra igång med ombyggnationen. Verkar bli jättebra, det är en väldigt stor byggnad som vi hoppas att vi kan flytta in i till hösten.


Snart kommer Erika och Christian hit, ska bli trevligt.



Ha en bra söndag /Marie

1 kommentar:

Anonym sa...

Kristian! med K! :P